Címlap

 

 

palyazat figyatekosaggal elo gyermekek
 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok számára

2020-ban felhasználható üdülésre

                                                                                                                                     
                                                                                                                                     

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – üdülési pályázatot hirdet. Az üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött magánszemély, akinek családjában legalább egy fő magasabb összegű családi pótlékra jogosult, a pályázat benyújtásának napján 18. életévét be nem töltött gyermeket nevelnek, valamint a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2019. január 1-jén érvényes minimálbér összegét. A pályázat keretében támogatásban részesíthető továbbá a pályázatot benyújtó személy házas- vagy élettársa, valamint legfeljebb még egy, a családban nevelt, családi pótlékra, vagy magasabb összegű családi pótlékra jogosult gyermek.

 

A pályázat benyújtható: 2019. november 15. napjáig, a www.erzsebetprogram.hu honlapon történt regisztrációt követően.

 

További informáciért kérjük tekintse meg a http://www.erzsebetprogram.hu/fogyatekossaggal-elo-gyermeket-nevelo-csaladok-szamara-2020 oldalt.

 


 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.