Címlap

 

 

 

 

 

 

Babamasszázs


Ingyenes babamasszázs tanfolyam minden kedden a Játszóházban: Az öt alkalomból álló foglalkozások felkészítik a szülőket arra, hogy segíteni tudjanakcsecsemőjüknek a nyűgös, hasfájásos időszakokban. A masszázs serkentően hat az érzékszervekre, támogatja az idegrendszer fejlődését, fejleszti a mozgáskészséget. Elősegíti a jobb vérkeringést, növelia szív- és a tüdőkapacitást. Javítja a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert. Hatékonyabbá válik az anyagcsere, csökkennek az emésztési problémák. Oldódik a tköznapok feszültsége, az alvás nyugodtabbá, mélyebbé válik. A közös, kellemes élmény hatására szorosabbá válik a szülő és gyermeke közötti kapcsolat.

A foglalkozás célcsoportja: 1-10 hónapos babák, és az őket gondozó szülők. Az első csoport időpontjai (5 közös alkalom): 2017. január 17., 24., 31., február 7., 14.; kedd, 11:00-12:00 Csoportlétszám: egy foglalkozáson maximum 10 gyermek + szülő részvételét tudjuk biztosítani, így előzetes jelentkezés szükséges.

Amire szükség van a masszázshoz:
- a szülő részére kényelmes öltözék ajánlott,
- olaj,
- 1 nagyobb törölköző,
- 1-2 db textilpelenka.

 

 


Érdeklődni, illetve jelentkezni a (1)226-1372 -es telefonszámon, vagy e-mailben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet.
Foglalkozásvezető: Miskolcziné T. Ildikó - dúla, szülésfelkészítő és csecsemőmasszázs oktató

Szeretettel várunk mindenkit!

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.