Címlap Bölcsődék Cseperedő bölcsőde

 

 Cseperedő bölcsőde
1211 Budapest, Karácsony Sándor utca 17

 

A belvárosi bölcsőde a kerület legforgalmasabb területén fekszik, panelos szerkezetű házak szomszédságában.

Mivel központi részen helyezkedik el tömegközlekedéssel jól megközelíthető.  A jó közlekedés miatt a szülők gyorsan és könnyen elhelyezhetik gyermekeiket. Közvetlen környezetében óvoda és iskola is üzemel, ami a testvérek elhelyezését is biztosítja. Bölcsődénk 1980-as évek eleje óta üzemel, 10 csoportban 130 férőhelyen tudjuk fogadni a gyermekeket. A csoportok berendezése felszereltsége lehetővé teszi a gyermekek magas szintű ellátását, alkalmazkodnak a gyermekek életkori sajátosságaihoz. A játékok sokszínűsége és a kisgyermeknevelők által megteremtett légkörrel támogatják az elmélyült játéktevékenységet.  A csoportszobák közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, ahol szép zöld, árnyat adó környezet ad ideális játszóteret a gyerekeknek, ezért bölcsődéseink sok időt töltenek a szabad levegőn a játszókertben. Bölcsődénkben szakképzett kisgyermeknevelők nevelik, gondozzák a kisgyermekeket.  Munkájukat technikai dolgozók segítik.


Az étkezést saját konyha működtetésével oldjuk meg. Célunk a bölcsődés gyermekek testi és lelki szükségleteinek

biztosítása. Bölcsődénk kisgyermeknevelői arra törekednek, hogy a gondozás minden esetben bensőséges interakciós helyzet legyen. Feladatunknak tartjuk, hogy a nyugalmat adó napközbeni elfoglaltság mellett segítséget adjunk a helyes és jó szokások kialakításához. Mindennapjainkat különböző programokkal színesítjük: családi délutánok, farsang, húsvét, Mikulás-nap, gyereknap megrendezésével. A bölcsődénkben  só szoba is található, ahol  a gyermekek aktív időtöltés közben (ének, torna) élvezhetik a só terápia pozitív hatásait. A gyermekek és kisgyermeknevelőik szervezett formában hetente 2 alkalommal 25-30 percet tartózkodnak a helyiségben.

A bölcsőde a gyermekek számára olyan hely, ahová örömmel jönnek , ahol szeretet és sok-sok  élményt kapnak.

 

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.